Pasta Alce Nero | Pasta Organik Dari Ladang Ke Meja Makan Anda

Pasta anyone? 


Ha I ni memang jenis suka simpan stok pasta kat rumah. Lagi lagi semenjak dari waktu PKP tu ha. Bila teragak nak makan je, ada stok. 

Pasta ni pada I hidangan yang sangat mudah disediakan. Campak campak je siap. Selain tu, ianya juga sihat. Ha sebab tu pasta jadi kegemaran kami sekeluarga especially anak anak. Makan bertambah uolls. 

Jenama Yang Dipercayai

Korang pernah dengar jenama Alce Nero? Jenama terkemuka pasta organik dari Itali ni tidak menggunakan bahan kimia sintetik. 100% dari bahan semulajadi dibawa terus dari ladang ke meja makan. Ha giteww menarik bukan? 


Korang biasa masak apa ? Macam I favourite sekeluarga haruslah Carbonara, Macaroni Goreng dan sebagainya. Ha tapi jangan tak tauu macam macam lagi korang boleh buat dengan pasta ni.

Carbonara memang senang. Cuma perlukan pasta Alce Nero, telur, keju, cendawan dan daging cincang. Kalau takde keju Parmesan, I akan gantikan dengan keju Mozarella. Hasilnya, perghh macam di restoran mahal.

Ha kalau korang teringin nak buat yang lain dari sebelum ni, korang boleh check out website Alce Nero sebab diorang dah sediakan pelbagai resepi sedap, senang dan paling penting sihat. 


Mesti anak anak bertambah selera nanti. 

Paling penting jangan lupa dapatkan pasta Alce Nero, simpan stok banyak banyak kat rumah. 




Comments

  1. jujurnya belum pernah dengar brand ni..
    tapi xpe lepas ni jumpa boleh cuba.. stock pasta mmg kena ada dirumah sbb kadang2 xdak idea nak masak apa senang grab je..

    ReplyDelete
  2. Wow, organik! Belum pernah try jenama ni. Actually, mcm x nmpk di hypermarket sini. Jenama baru ka?

    ReplyDelete
  3. kenal brand organik i bila slow-slow bagi anak makanan selamat hiihhihi.. memang buat stock supaya senang nak masak

    ReplyDelete

Post a Comment