Skip to main content

Persiapan Hari Raya 2021

Secret Coffee | Senang Tidur Lepas Minum Kopi

Pernah dengar minum kopi untuk lebih senang tidur?


Ha mesti rasa pelik kan. Selalunya kopi dikaitkan dengan menjadikan mata lebih segar, rasa pening selepas minum dan macam macam lagi.

Tapi berlainan pula dengan Secret Coffee ni sebab ianya boleh membantu kita untuk senang tidur, memberi rasa kenyang lebih lama dan paling penting takkan rasa pening selepas minum Secret  Coffee.



Kebaikan Secret Coffee

Tiada Caffeine
Mudah Tidur Malam
Khasiat Kurma Yang Memberi Tenaga Segera
Kenyang Lebih Lama
Memiliki Sijil Halal

Menarik bukan? Pertama kali I baca tentang kopi tanpa caffeine. No wonderlah minuman ni bagus untuk kesihatan. 

Antara kandungan di dalamnya ialah

Green Coffee
Garnicia Cambogia
Kurma

(tenaga segera,diet sihat, menyihatkan jantung)
Madu
(meningkatkan daya ingatan, mengawal kadar gula dalam darah, membantu untuk tidur)
Nano Sweet
Hoodia

Korang wajib cuba Secret Coffee ni. Sedap dan berkhasiat. Lagipun dah nak masuk bulan Ramadhan ni. Bolehlah jadikan minum penambah tenaga di waktu Sahur. 

Kopi ini juga memberi efek senang lawas. Bolehlah recommend pada kenalan yang memerlukan.


I jenis kalau minum kopi memang akan pening kepala dan susah tidur. Tapi malam first cuba Secret Coffee ni, I buat  2 cawan terus ye. 

Mula-mula dah buat untuk diri sendiri, minum separuh dan bagi husband rasa. Ehh suka pulak dia. So I kena buatkan secawan lagi untuk dia. 

Rasa kopi ni memang sedap dan tak manis sangat. Tekstur pekat dan dah tentu rasanya sedap!


Secret Correa - Collagen Lotion

Tentu ramai di antara kita yang suka pakai lotion, tapi pernah tak korang pakai lotion yang memberi banyak manfaat untuk kulit?

nampak tak tekstur losyen yang thick ni


Secret Correa ni ada pelbagai kelebihan yang diperlukan oleh kulit dan tubuh badan seperti

- Mencairkan lemak degil
-Mengurangkan perut buncit
-Melancarkan peredaran darah
-Melegakan kegatalan/ Ekzema kulit
-Mencantikkan kulit
-Hot item
-Sesuai untuk semua peringkat umur

Banyak betul manfaat dari Secret Correa ni. Bukan tu je tau, ianya juga boleh membantu untuk buang angin dalam badan, elak sembelit dan untuk stop kan hingus yang mengalir. 


I memang sedang amalkan Collagen Lotion ni dan harap dapat hilangkan lemak degil sebelum Raya. I bukan nak kurus sangat cuma harap dapat hilangkan masalah geleber je. 

Dah bersenam, dan minum coffee yang beri rasa kenyang ha sekarang I cuba dengan amalkan lotion ni pulak. 

Antara 3 Kandungan Rahsia Membantu Atasi Masalah Kulit

-Collagen Bunga Matahari
-Guarana
-Hedera Helix

Menarik betul produk ni kan. Bolehlah beli untuk diri sendiri atau hadiahkan pada orang tersayang. 

Harga Produk
Secret Coffee- RM69
Lotion Premium- RM89



Website: www.secretcorrea.com
IG: secret.correa.malaysia
FB: Secret Correa Asia

Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman Ambil JPJ Test (Dan Gagal)

Holla gais! Alkisah I belajar kereta ni memang dah lama dari tahun lepas. Tapi lepas class 3x I malas betul nak teruskan next step. Tergantunglah nak dekat setahun. Bulan 3 baru terbuka hati nak sambung kelas (ada lebihan masa) lepas tu terus QTI yeayy lulus boleh proceed JPJ I memang gedebak gedebuk tahap apa entah nak test ni. Sehari sebelum siap cirit birit plus demam.  Malam tu tidur boleh pulak terjaga setiap sejam. Adoi macam macam dugaan  So pagi tu macam biasa kami naik van beramai-ramai ke Imkeda Cheras. Cikgu bagi briefing sikit lepas tu kami kena check nama kat board dia. Hafal nombor giliran sebab akan dipanggil berdasarkan nombor.  Ha ni lah board nya. Korang kena tengok korang Sesi berapa dan nombor berapa.  Lepas tu korang dah kena start berdikari. Pergi ke pondok kat bawah tu, jumpa JPJ dan dapatkan pass. Dia akan tanya nombor berapa lepas tu dia bagi pass dan kena fill up borang. Ala isi sikit je.  Kat sini please lah bawak pen. Siap

Tips Lulus Parking Sisi & 3 Penjuru IMKEDA Cheras

I rasa dalam banyak banyak rutin litar, parking sisi adalah yang agak digeruni lagi lagi kalau untuk orang yang tak pernah drive macam I kan.  Actually teringin nak buat video parking sisi dengan Cikgu I, tapi macam tak kesampaian je HAHAHA. yelah masa belajar terhad. Tak dan pulak aku nak pacak tripod kat tepi tu LOL.  So sini I nak share tips apa yang Fizzi ajar I lah. I ni jenis MEMBACA . Maksudnya I tak boleh faham dengan Melihat  atau mendengar atau membuat. I kena baca baru paham hahaha. so gigih lah I buat nota CARA-CARA MASUK PARKING 1. Samakan bahu dengan garisan 2. Pusing kiri habis. Reverse sampai nampak batu divider paling hujung dalam cermin sisi kanan 3. Luruskan tayar (pusing 2x), sampai tayar belakang atas garisan 4. Kanan habis sampai masuk petak 5. Tukar gear D, kiri habis luruskan kereta Ni antara video contoh tapi tak full lah View this post on Instagram Hye guys Kepada yang

Kemensah Chalet & Waterfall

Kemensah ni belakang Zoo Negara, dekat je uolls tapi baru first time I sampai. I saja lah booked chalet untuk siang (rate lain lain ye) . Plannya nak BBQ bersama keluarga lah uolls. Lama tak bawa budak budak tu mandi sungai   Payah jugak nak book kat sini. Kalau walk-in sure penuh. Nak msg/call/FB payah jugak sebab takde line. I baca review, orang siap book sebulan awal. Rezeki I lah booked sehari sebelum datang.     I rasa yang ni agak isolated sikit. Actually I mati mati ingat I booked Celi Chalet . Ya Auloh malunya. I dah park then pergi lah kat kaunter (basically dia bukak meja macam orang jaga parking tu je). Sekali dia kata I takde booking. Nak walk in memang takde. Pastu dia cakap   "kak, maybe akak salah tempat kot. Kita takde staff nama Heri. Mungkin akak boleh try chalet sana"   Kiranya nak ke Kemensah Chalet ni memang lalu Celi dulu. Baiknya dia , bagi kita park kat situ   Masa I datang around 9am memang takde orang lagi. Heri (staff tu) tu