Skip to main content

Persiapan Hari Raya 2021

SHOPEEPAY FOR A DONUT HUNT

 Donuts and coffee - the essential breakfast, tea or even snack on the go which is stereotypically

American due to television. If you’re hunting for an evening snack or looking for a sweet treat for

iftar, come join us in the urban jungle on the hunt for donut bargains using mobile wallet, ShopeePay.

Malaysians can now enjoy these sugary treats with promotions featuring brands like Krispy

Kreme, Big Apple Donuts and J. Co Donuts.



Krispy Kreme

Krispy Kreme relaunched their Nutella filled ring donuts due to popular demand, and recently

opened a branch in Bangsar South.

Add on an Iced Hazelnut Latte to chill out on the hot afternoons - for a minimum spend of RM10,

earn RM4 cashback when using ShopeePay.



Big Apple Donuts

Not to be outdone, Big Apple Donuts is opening a branch at Bandar Mahkota Cheras, and is also

offering Nutella filled treats with their Stella Nutella and Captain Nuts donuts.

Earn yourself RM3 cashback with a minimum spend of RM15 - we recommend the box of 4 for

sharing - or maybe stress eating, we won’t judge.

J. Co Donuts

While the other two go nuts, J. Co decides to spill the tea - literally. Visit your nearest branch and

try out their recently introduced Houjicha lattes, frappes and, of course, the donut - which is

selling like hot cakes.

Use ShopeePay and earn RM4 cashback when you spend a minimum of RM10 at your nearest J.

Co branch. Or, buy a ShopeePay Voucher for 5 sen on your Shopee app, and claim a 40 percent

cashback of up to RM4 at your nearest outlet, exclusively when you pay with ShopeePay.


Toodles,xoxo

Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman Ambil JPJ Test (Dan Gagal)

Holla gais! Alkisah I belajar kereta ni memang dah lama dari tahun lepas. Tapi lepas class 3x I malas betul nak teruskan next step. Tergantunglah nak dekat setahun. Bulan 3 baru terbuka hati nak sambung kelas (ada lebihan masa) lepas tu terus QTI yeayy lulus boleh proceed JPJ I memang gedebak gedebuk tahap apa entah nak test ni. Sehari sebelum siap cirit birit plus demam.  Malam tu tidur boleh pulak terjaga setiap sejam. Adoi macam macam dugaan  So pagi tu macam biasa kami naik van beramai-ramai ke Imkeda Cheras. Cikgu bagi briefing sikit lepas tu kami kena check nama kat board dia. Hafal nombor giliran sebab akan dipanggil berdasarkan nombor.  Ha ni lah board nya. Korang kena tengok korang Sesi berapa dan nombor berapa.  Lepas tu korang dah kena start berdikari. Pergi ke pondok kat bawah tu, jumpa JPJ dan dapatkan pass. Dia akan tanya nombor berapa lepas tu dia bagi pass dan kena fill up borang. Ala isi sikit je.  Kat sini please lah bawak pen. Siap

Tips Lulus Parking Sisi & 3 Penjuru IMKEDA Cheras

I rasa dalam banyak banyak rutin litar, parking sisi adalah yang agak digeruni lagi lagi kalau untuk orang yang tak pernah drive macam I kan.  Actually teringin nak buat video parking sisi dengan Cikgu I, tapi macam tak kesampaian je HAHAHA. yelah masa belajar terhad. Tak dan pulak aku nak pacak tripod kat tepi tu LOL.  So sini I nak share tips apa yang Fizzi ajar I lah. I ni jenis MEMBACA . Maksudnya I tak boleh faham dengan Melihat  atau mendengar atau membuat. I kena baca baru paham hahaha. so gigih lah I buat nota CARA-CARA MASUK PARKING 1. Samakan bahu dengan garisan 2. Pusing kiri habis. Reverse sampai nampak batu divider paling hujung dalam cermin sisi kanan 3. Luruskan tayar (pusing 2x), sampai tayar belakang atas garisan 4. Kanan habis sampai masuk petak 5. Tukar gear D, kiri habis luruskan kereta Ni antara video contoh tapi tak full lah View this post on Instagram Hye guys Kepada yang

Kemensah Chalet & Waterfall

Kemensah ni belakang Zoo Negara, dekat je uolls tapi baru first time I sampai. I saja lah booked chalet untuk siang (rate lain lain ye) . Plannya nak BBQ bersama keluarga lah uolls. Lama tak bawa budak budak tu mandi sungai   Payah jugak nak book kat sini. Kalau walk-in sure penuh. Nak msg/call/FB payah jugak sebab takde line. I baca review, orang siap book sebulan awal. Rezeki I lah booked sehari sebelum datang.     I rasa yang ni agak isolated sikit. Actually I mati mati ingat I booked Celi Chalet . Ya Auloh malunya. I dah park then pergi lah kat kaunter (basically dia bukak meja macam orang jaga parking tu je). Sekali dia kata I takde booking. Nak walk in memang takde. Pastu dia cakap   "kak, maybe akak salah tempat kot. Kita takde staff nama Heri. Mungkin akak boleh try chalet sana"   Kiranya nak ke Kemensah Chalet ni memang lalu Celi dulu. Baiknya dia , bagi kita park kat situ   Masa I datang around 9am memang takde orang lagi. Heri (staff tu) tu