Taman Tasik Titiwangsa Baru 2019

Hai gais

I excited betul tunggu Titiwangsa ni bukak tau. Lagi lagi bila dipercepatkan. Tapi I takdelah pergi hari pembukaan tu, nak avoid crown kononnya. So next day I pergi. Ingatkan Isnin tak ramai orang. Sekali cis, hampeh. Nasib ada parking.


Memang aim nak pergi pool je. Walaupun renyai tapi sebab dah janji kat kids, bawak jugak lah. 

Sepanjang jalan pergi pool tu tengok ramai juga orang jogging la lepak lepak la. Memang cantik and nampak selesa dibandingkan dengan dulu

Sampai kat pool.. err.. keciknya

Sumpah tu impression I. sebab I expect dia macam kolam KLCC . err err.

Tapi sebab dah sampai layan je lah. 



 Orang ramai. okay normal lah public swimming pool memang ramai kan.Tapi aduh I tak tahu dari celah mana dorang ni muncul. Ada 2,3 family bawak bola sepak main dalam air. 

korang imagine bola sepak keras tu. kalau kena kepala orang macam mana? kalau sepak sepak kena kepala bapak dorang takpelah kan. kenapa kena bapak? sebab BAPAK DIA YANG MAIN. pelik aku

Tu tak masuk memakciks yang pakai selipar sampai ke kawasan biru (perhatikan anak kot)

aduhai common sense lah

No wonder lah kat KLCC tu siap ada 2,3 security guard. salah sikit prett prettt. hahaha kalau korang nak tahu kat KLCC tu ha, bawa pistol air atau pam air yang kecik tu pun takleh tau apatah lagi bola. 






Lepas pujuk bebudak, dorang pun nak keluar dari situ dan terus ke playground

I berkenan lah jugak playground ni sebab biasa yang bersangkar macam ni indoor playground yang bayo mahal. So ni public and open kira okay lah kan

*note: time ni memang tak terfikir tak boleh pakai swimming suit main gelongsor. Sorry. Ni sebelum viral segala defect tu. Plus hujan time ni


Seronok bebudak ni main itu ini. Tapi anak anak I kan lembik sikit hahaha banyak lah benda depa takut



Nanny gigih berpayung. dia tak tahu nak letak mana payung tu hahaa


Tak lama pun main playgroun dalam 10 min lepas tu balik. Kami yang penat oi



 Kalau korang nak tengok video pengalaman kami kat sana, boleh tengok video di bawah ye. Jangan lupa subscribe Youtube channel I . Thanks 





 Toodles, xoxo 




Comments

  1. Wah!! Dah berubah wajah dah Taman Tasik Titiwangsa. Tak tau bila nak bawak anak-anak pergi ke sini. Skg musim cuti sekolah, mesti ramai kan.

    ReplyDelete
  2. ayo segera bergabung dengan saya di D3W4PK
    hanya dengan minimal deposit 10.000 kalian bisa menangkan uang jutaan rupiah
    ditunggu apa lagi ayo segera bergabung, dan di coba keberuntungannya
    untuk info lebih jelas silahkan di add Whatshapp : +8558778142
    terimakasih ya waktunya ^.^

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts