Skip to main content

10 Tawaran 'Early Bird' Voucher Untuk Bufet Ramadan 2023

Crystal Skin Untuk Kulit Sihat Dan Cantik

Ramai mengimpikan kulit sihat dan cantik. Ha nak tahu tak, untuk dapatkan kulit yang sihat dari dalam korang kena amalkan pemakanan berkhasiat

Kulit Cantik Ala Kristal Dengan Crystal Skin

Baru-baru ni I diperkenalkan dengan Crystal Skin iaitu satu produk suplemen keluaran bumiputera dan of course ber-status halal gais. 



Crystal Skin diperbuat dari bahan semulajadi yang berkhasiat dan terbukti dapat merawat kulit muka dari dalaman. Ha kalau kulit sihat dan tentu kita akan dapat kulit yang diimpikan. 

Kesemua bahan yang digunakan ialah gred AAA, kilang berstatus halal dan mempunyai akreditasi GMP ( Good Manufacturing Practice), HACCP ( Hazard Analysis Critical Control) dam ISO 22000.

Korang tak perlu risau sebab produk Crystal Skin ini dijamin selamat dan tiada kesan sampingan kerana kandunganya dari bahan semulajadi dan telah diuji secara kritikal.

Bahan Utama Dalam Crystal Skin

Macam yang I mention di awal tadi, Crystal Skin menggunakan ramuan bahan semulajadi. Banan-bahan ini juga terkenal dengan khasiatnya dan dikawal selia di bawah gred makanan oleh Bahagian Keselamatan Dan Kualiti Makanan di bawah Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).

Antara bahan utama produk ini ialah

Tomato Kristal

Mengandungi anti- oksidan terkuat, mengurangkan jeragat dan melindungi kukit dari kerosakan akibat sinar matahari.

Habbatus Sauda

Bersifat anti-radang, berkesan mengurangkan jerawat dan membunuh kuman

Vitamin C

Melindungi sel & menjaga kesihatan kulit

Collagen

Membantu menganjalkan kulit serta mencegah kedutan

Esktrak Biji Anggur

Bersifat anti-oksidan, membunuh kuman & membantu penyembuhan luka

Jus Blackcurrant

Bersifat anti-oksidan & menguatkan sistem pertahanan badan.


Kenapa Perlu Amalkan Crystal Skin



Mungkin ada yang tertanya-tanya, apa faedah mengamalkan Crystal Skin? Selain dari rasa yang sedap produk ini dapat membantu untuk

▪︎Merawat masalah kulit

▪︎Mengurangkan jerawat

▪︎Mengurangkan parut

▪︎Mengurangkan pori

▪︎Memutihkan kulit

▪︎Mengurangkan kulit berminyak

▪︎Kulit kurang kusam & lebih glowing

▪︎Menambah kelembapan kulit

Menarik bukan? Kalau kita amalkan produk ini secara konsisten, Insya Allah dapat kulit yang diidamkan. Untuk mendapatkan kesan terbaik, korang boleh cuba tips ni

1) Elakkan minuman berkafein, beralkohol dan berkarbonat

2) Minum 2-3 liter air putih setiap hari

3) Amalkan gaya hidup sihat. Ha nak dapat kesan yang baik dan cepat kenalah jaga pemakanan, kurangkan makanan berminyak, berhenti merokok dan bersenam dengan kerap.

Cara pengambilan pun sangat mudah, cuma perlu bancuhkan 1 sachet bersama dengan 150 ml air. Amalkan setiap hari sebelum sarapan. Dahlah sedap. Macam minum jus anggur pulak

Testimoni Pengguna

Mesti ramai nak tahu feedback kan? Sebenarnya ada banyak feedback positive dari pengguna yang berpuas hati. Ni antara testimoni yang ada.




Harga Crystal Skin



I tau ramai yang dah berkenan dan tak sabar nak mula amalkan Crystal Skin. Korang wajib grab sekarang sebab ada promo gais. Berbaloi sangat sangat. Lagi banyak beli lagi banyak penjimatan. Bolehlah ajak kawan-kawan atau adik beradik order sekali.

Crystal Skin boleh didapati di

Lazada: https://s.lazada.com.my/s.dKesX

Shopee: https://shp.ee/2abdbhn

Untuk maklumat lanjut boleh visit website ni https://www.rishbeauty.com  

Jangan lupa follow social media 

Tel: +60-11-62000032

FB: www.fb.com/rishbeautyhq

IG: www.instagram.com/rishbeautyhq

TikTok: www.tiktok.com/@rishbeautyhq

Youtube: https://youtube.com/channel/UC2sO6hQMyq8nWB73z4B-xnQ

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Ambil JPJ Test (Dan Gagal)

Holla gais! Alkisah I belajar kereta ni memang dah lama dari tahun lepas. Tapi lepas class 3x I malas betul nak teruskan next step. Tergantunglah nak dekat setahun. Bulan 3 baru terbuka hati nak sambung kelas (ada lebihan masa) lepas tu terus QTI yeayy lulus boleh proceed JPJ I memang gedebak gedebuk tahap apa entah nak test ni. Sehari sebelum siap cirit birit plus demam.  Malam tu tidur boleh pulak terjaga setiap sejam. Adoi macam macam dugaan  So pagi tu macam biasa kami naik van beramai-ramai ke Imkeda Cheras. Cikgu bagi briefing sikit lepas tu kami kena check nama kat board dia. Hafal nombor giliran sebab akan dipanggil berdasarkan nombor.  Ha ni lah board nya. Korang kena tengok korang Sesi berapa dan nombor berapa.  Lepas tu korang dah kena start berdikari. Pergi ke pondok kat bawah tu, jumpa JPJ dan dapatkan pass. Dia akan tanya nombor berapa lepas tu dia bagi pass dan kena fill up borang. Ala isi sikit je.  Kat sini please lah bawak pen. Siap

Tips Lulus Parking Sisi & 3 Penjuru IMKEDA Cheras

I rasa dalam banyak banyak rutin litar, parking sisi adalah yang agak digeruni lagi lagi kalau untuk orang yang tak pernah drive macam I kan.  Actually teringin nak buat video parking sisi dengan Cikgu I, tapi macam tak kesampaian je HAHAHA. yelah masa belajar terhad. Tak dan pulak aku nak pacak tripod kat tepi tu LOL.  So sini I nak share tips apa yang Fizzi ajar I lah. I ni jenis MEMBACA . Maksudnya I tak boleh faham dengan Melihat  atau mendengar atau membuat. I kena baca baru paham hahaha. so gigih lah I buat nota CARA-CARA MASUK PARKING 1. Samakan bahu dengan garisan 2. Pusing kiri habis. Reverse sampai nampak batu divider paling hujung dalam cermin sisi kanan 3. Luruskan tayar (pusing 2x), sampai tayar belakang atas garisan 4. Kanan habis sampai masuk petak 5. Tukar gear D, kiri habis luruskan kereta Ni antara video contoh tapi tak full lah View this post on Instagram Hye guys Kepada yang n

Kemensah Chalet & Waterfall

Kemensah ni belakang Zoo Negara, dekat je uolls tapi baru first time I sampai. I saja lah booked chalet untuk siang (rate lain lain ye) . Plannya nak BBQ bersama keluarga lah uolls. Lama tak bawa budak budak tu mandi sungai   Payah jugak nak book kat sini. Kalau walk-in sure penuh. Nak msg/call/FB payah jugak sebab takde line. I baca review, orang siap book sebulan awal. Rezeki I lah booked sehari sebelum datang.     I rasa yang ni agak isolated sikit. Actually I mati mati ingat I booked Celi Chalet . Ya Auloh malunya. I dah park then pergi lah kat kaunter (basically dia bukak meja macam orang jaga parking tu je). Sekali dia kata I takde booking. Nak walk in memang takde. Pastu dia cakap   "kak, maybe akak salah tempat kot. Kita takde staff nama Heri. Mungkin akak boleh try chalet sana"   Kiranya nak ke Kemensah Chalet ni memang lalu Celi dulu. Baiknya dia , bagi kita park kat situ   Masa I datang around 9am memang takde orang lagi. Heri (staff tu) tu