Skip to main content

Persiapan Hari Raya 2021

Sa Sa Launches First Super Brand Day on Shopee


Sa Sa fans treated to exclusive deals with offers up to 88%

Leading cosmetics, skincare and fragrance retailing group Sa Sa will be treating their fans with their inaugural Super Brand Day (SBD) on Shopee Mall. For two days, fans can indulge in a beauty spree with special discounts and deals for best-selling premium brands such as Estee Lauder, Kiehl’s, Laneige, Origins, Sulwhasoo, Suisse Programme and many more.

In conjunction with the platform-wide Raya Bersama Shopee campaign, the Sa Sa SBD will have a platform ‘takeover’ with irresistible beauty offerings up to 70% discount. Happening on 15 & 16 April, Malaysians are in for a treat for special deals such as Origins Mega Mushroom Skin Relief Soothing Treatment Lotion, Estee Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II, LANCOME Youth Activator Serum, LANEIGE Water Sleeping Mask, SUISSE PROGRAMME Advanced Cellular Boosting Solution, Kiehl's Dark Spot Solution, SK II Pitera Essentials Facial Treatment Essence, Sulwhasoo Gentle Cleansing Foam EX and many more, offered at an exclusive price.





Kitty Kwok, Vice President of Business Development (eCommerce), Sa Sa International Holdings Limited, said, “Sa Sa’s online performance has grown tremendously with the presence of its Official Store on Shopee Mall over the past year, and became one of the top online beauty stores due to the support of our Malaysian fans and beauty brand lovers. Through the Super Brand Day on Shopee, we would like to share the happiness with all our customers by showering them with discounts, vouchers and giveaways. As we approach one of the most celebrated festivals of the year for our Malaysian customer base, we hope they can also take this opportunity to pamper themselves with these beauty treats for a bountiful and beautiful Raya.”

With over 1,500 beauty products listed on their store, there’s bound to be something for everyone during the Sa Sa SBD. Two types of Fortune Bags will be offered at the price of RM133 and RM93 that will surprise shoppers with mystery items in the bag.

Save more on Shopee by applying these vouchers upon checkout:

SASARM6 to enjoy RM6 off with a min spend of RM60;

SASARM22 to enjoy RM22 off with a min spend of RM220;

SASARM35 to enjoy RM35 off with a min spend of RM350 and

SASARM888 to enjoy RM100 off with a min spend of RM888.


Also, don’t miss out on the Shopee Live session happening on 16 Apr, 9PM as Sa Sa will be giving away special gifts as well as limited-time vouchers.

Enjoy store-wide free shipping when you purchase a minimum of RM50 on the Sa Sa Official Store during the Super Brand Day. Head over to https://shopee.com.my/sasa.os to enjoy attractive offerings, and add your favourite products to your wishlist. Checkout with ShopeePay for an effortless shopping experience during the Sa Sa Super Brand Day.

Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman Ambil JPJ Test (Dan Gagal)

Holla gais! Alkisah I belajar kereta ni memang dah lama dari tahun lepas. Tapi lepas class 3x I malas betul nak teruskan next step. Tergantunglah nak dekat setahun. Bulan 3 baru terbuka hati nak sambung kelas (ada lebihan masa) lepas tu terus QTI yeayy lulus boleh proceed JPJ I memang gedebak gedebuk tahap apa entah nak test ni. Sehari sebelum siap cirit birit plus demam.  Malam tu tidur boleh pulak terjaga setiap sejam. Adoi macam macam dugaan  So pagi tu macam biasa kami naik van beramai-ramai ke Imkeda Cheras. Cikgu bagi briefing sikit lepas tu kami kena check nama kat board dia. Hafal nombor giliran sebab akan dipanggil berdasarkan nombor.  Ha ni lah board nya. Korang kena tengok korang Sesi berapa dan nombor berapa.  Lepas tu korang dah kena start berdikari. Pergi ke pondok kat bawah tu, jumpa JPJ dan dapatkan pass. Dia akan tanya nombor berapa lepas tu dia bagi pass dan kena fill up borang. Ala isi sikit je.  Kat sini please lah bawak pen. Siap

Tips Lulus Parking Sisi & 3 Penjuru IMKEDA Cheras

I rasa dalam banyak banyak rutin litar, parking sisi adalah yang agak digeruni lagi lagi kalau untuk orang yang tak pernah drive macam I kan.  Actually teringin nak buat video parking sisi dengan Cikgu I, tapi macam tak kesampaian je HAHAHA. yelah masa belajar terhad. Tak dan pulak aku nak pacak tripod kat tepi tu LOL.  So sini I nak share tips apa yang Fizzi ajar I lah. I ni jenis MEMBACA . Maksudnya I tak boleh faham dengan Melihat  atau mendengar atau membuat. I kena baca baru paham hahaha. so gigih lah I buat nota CARA-CARA MASUK PARKING 1. Samakan bahu dengan garisan 2. Pusing kiri habis. Reverse sampai nampak batu divider paling hujung dalam cermin sisi kanan 3. Luruskan tayar (pusing 2x), sampai tayar belakang atas garisan 4. Kanan habis sampai masuk petak 5. Tukar gear D, kiri habis luruskan kereta Ni antara video contoh tapi tak full lah View this post on Instagram Hye guys Kepada yang

Kemensah Chalet & Waterfall

Kemensah ni belakang Zoo Negara, dekat je uolls tapi baru first time I sampai. I saja lah booked chalet untuk siang (rate lain lain ye) . Plannya nak BBQ bersama keluarga lah uolls. Lama tak bawa budak budak tu mandi sungai   Payah jugak nak book kat sini. Kalau walk-in sure penuh. Nak msg/call/FB payah jugak sebab takde line. I baca review, orang siap book sebulan awal. Rezeki I lah booked sehari sebelum datang.     I rasa yang ni agak isolated sikit. Actually I mati mati ingat I booked Celi Chalet . Ya Auloh malunya. I dah park then pergi lah kat kaunter (basically dia bukak meja macam orang jaga parking tu je). Sekali dia kata I takde booking. Nak walk in memang takde. Pastu dia cakap   "kak, maybe akak salah tempat kot. Kita takde staff nama Heri. Mungkin akak boleh try chalet sana"   Kiranya nak ke Kemensah Chalet ni memang lalu Celi dulu. Baiknya dia , bagi kita park kat situ   Masa I datang around 9am memang takde orang lagi. Heri (staff tu) tu