Skip to main content

Terima Dos Pertama Vaksin Di MIECC, The Mines Seri Kembangan | Vaksin Sinovac

NAZRAI Face Mask Extender | Rekaan Eksklusif Gaya Mewah

Sekarang ni face mask dan mask extender dah jadi satu keperluan untuk kita semua. Ha selalunya kita tengok mask extender yang bertali dan nampak kosong, apa kata kita bertukar ke mask extender yang yang menampilkan gaya mewah dan feminin

NAZRAI Face Mask Extender

Jenama NAZRAI ni tak perlu diperkenalkan lagi dalam dunia hijab.Idea mengeluarkan mask extender ni bermula pada tahun lepas. Yelah masa tu wabak pandemik melanda negara kita. 

Walaupun memakai face mask, tapi kita masih lagi boleh bergaya dengan mask extender sebagai aksesori. 



Uniknya, NAZRAI Face Mask Extender ni diperbuat daripada bahan berkualiti iaitu tembaga bersalut perak dan batu zirconia jenis AAA. No wonder lah cantik bersinar-sinar.

Kalau mask extender biasa, mesti ada masalah cangkuk tercabut kan. Tengah meeting, tiba-tiba face mask jatuh disebabkan cangkuk/butang yang tertanggal dan sebagainya.

Tapi dengan NAZRAI Face Mask Extender, semua tu takkan berlaku kerana klip atau cangkuk ini direka kemas dan selamat. Ianya juga diperbuat daripada tembaga aloi yang tahan karat. 

Panjang setiap mask extender ialah 17cm sehingga 18.5cm. Ianya boleh dipanjangkan lagi sehingga 23cm  mengikut kesusaian tanpa sebarang kos tambahan. Nak pendekkan pun boleh mengikut keselesaan. 

Be Bold, Be Beautiful, Be In Love

Kalau tengok di Instagram, ada banyak pilihan rekaan menarik mengikut citasara masing-masing. Batu bersinar tu memang nampak cantik sekaligus memberi efek eksklusif dan glamour kepada si pemakai. Sesuai dengan tema NAZRAI; Be Bold, Be Beautiful and Be In Love. 

NAZRAI juga bekerjasama dengan penyanyi terkenal negara, Aishah dan perunding perkahwinan REKATEEMOR untuk pilihan koleksi menarik. Apa yang lebih membanggakan,  NAZRAI sudah pun berada di peringkat antarabangsa seperti Singapura, Nairobi, Fiji, Canada, Brazil, Amerika dan UK. Wah,menarik betul!

Bagi yang tertanya-tanya, harga face mask extender eksklusif ini bermula dari RM96 sehingga RM200. Ha setiap pembelian akan dapat free gift dan penghantaran percuma seluruh Malaysia. 

Hadiah Hari Ibu Dekat Di Hati

Bagi yang masih mencari idea nak hadiahkan sesuatu untuk Mak sempena Hari Ibu atau mungkin sebagai buah tangan Aidilfitri, bolehlah order di IG @nazrai_hijabpin2020 atau Whatsapp je 012-2325816 (www.wasap.my/60122325816) . 

Orang cakap kalau nak bagi hadiah, kita kena bagi benda yang berguna untuk seharian. 

Mesti Mak happy dapat bergaya mewah dengan NAZRAI Face Mask Extender dan paling penting patut SOP di Aidilfitri. 

NAZRAI Hijab Pin

Jenama NAZRAI ni sudah berada di pasaran sejak tahun 2013, oleh pengasasnya Ahmad Nazli Zulkifli dengan koleksi eksklusif tudung chiffon dan hijab pin. Kalau tengok di IG, semua rekaan sangat cantik dan mewah sebagai pelengkap gaya wanita bertudung. Dato Seri Siti Nurhaliza merupakan salah seorang pemakai tegar koleksi hijab pin NAZRAI.


Jom follow social media NAZRAI Hijab Pin 

Instagram: @nazrai_hijabpin2020
Facebook: Nazrai Hijab Pin 


Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman Ambil JPJ Test (Dan Gagal)

Holla gais! Alkisah I belajar kereta ni memang dah lama dari tahun lepas. Tapi lepas class 3x I malas betul nak teruskan next step. Tergantunglah nak dekat setahun. Bulan 3 baru terbuka hati nak sambung kelas (ada lebihan masa) lepas tu terus QTI yeayy lulus boleh proceed JPJ I memang gedebak gedebuk tahap apa entah nak test ni. Sehari sebelum siap cirit birit plus demam.  Malam tu tidur boleh pulak terjaga setiap sejam. Adoi macam macam dugaan  So pagi tu macam biasa kami naik van beramai-ramai ke Imkeda Cheras. Cikgu bagi briefing sikit lepas tu kami kena check nama kat board dia. Hafal nombor giliran sebab akan dipanggil berdasarkan nombor.  Ha ni lah board nya. Korang kena tengok korang Sesi berapa dan nombor berapa.  Lepas tu korang dah kena start berdikari. Pergi ke pondok kat bawah tu, jumpa JPJ dan dapatkan pass. Dia akan tanya nombor berapa lepas tu dia bagi pass dan kena fill up borang. Ala isi sikit je.  Kat sini please lah bawak pen. Siap

Tips Lulus Parking Sisi & 3 Penjuru IMKEDA Cheras

I rasa dalam banyak banyak rutin litar, parking sisi adalah yang agak digeruni lagi lagi kalau untuk orang yang tak pernah drive macam I kan.  Actually teringin nak buat video parking sisi dengan Cikgu I, tapi macam tak kesampaian je HAHAHA. yelah masa belajar terhad. Tak dan pulak aku nak pacak tripod kat tepi tu LOL.  So sini I nak share tips apa yang Fizzi ajar I lah. I ni jenis MEMBACA . Maksudnya I tak boleh faham dengan Melihat  atau mendengar atau membuat. I kena baca baru paham hahaha. so gigih lah I buat nota CARA-CARA MASUK PARKING 1. Samakan bahu dengan garisan 2. Pusing kiri habis. Reverse sampai nampak batu divider paling hujung dalam cermin sisi kanan 3. Luruskan tayar (pusing 2x), sampai tayar belakang atas garisan 4. Kanan habis sampai masuk petak 5. Tukar gear D, kiri habis luruskan kereta Ni antara video contoh tapi tak full lah View this post on Instagram Hye guys Kepada yang

Kemensah Chalet & Waterfall

Kemensah ni belakang Zoo Negara, dekat je uolls tapi baru first time I sampai. I saja lah booked chalet untuk siang (rate lain lain ye) . Plannya nak BBQ bersama keluarga lah uolls. Lama tak bawa budak budak tu mandi sungai   Payah jugak nak book kat sini. Kalau walk-in sure penuh. Nak msg/call/FB payah jugak sebab takde line. I baca review, orang siap book sebulan awal. Rezeki I lah booked sehari sebelum datang.     I rasa yang ni agak isolated sikit. Actually I mati mati ingat I booked Celi Chalet . Ya Auloh malunya. I dah park then pergi lah kat kaunter (basically dia bukak meja macam orang jaga parking tu je). Sekali dia kata I takde booking. Nak walk in memang takde. Pastu dia cakap   "kak, maybe akak salah tempat kot. Kita takde staff nama Heri. Mungkin akak boleh try chalet sana"   Kiranya nak ke Kemensah Chalet ni memang lalu Celi dulu. Baiknya dia , bagi kita park kat situ   Masa I datang around 9am memang takde orang lagi. Heri (staff tu) tu