Skip to main content

Cara-Cara Buat Saliva Test Murid Sekolah Rendah

Kempen Tasneem Prihatin Membantu 500 Ibu Mengandung

Tasneem Naturel, satu jenama yang tak asing lagi di kalangan ibu bapa. I sendiri pengguna set balm ini masa anak I si Ash tu kecik. Banyak membantu dan memudahkan urusan parents macam kami.

Tasneem Naturel baru sahaja meraikan ulangtahun mereka yang ke-5.  Wah, dah 5 tahun! Kalau anak, dah pandai berlari dah tu. 



Sempena sambutan ulangtahun ini, pihak Tasneem Naturel melancarkan New Born Balm Set Special Edition. Haa tengoklah box yang cantik tu, memang nampak istimewa. 

Manalah tahu korang masih mencari hadiah untuk kawan-kawan yang baru dapat cahaya mata, bolehlah belilam set Special Edition ni.

Dalam set Special Edition ini mengandungi CF-Rub Natural Baby Balm dan T-Rub Natural Baby Balm-set kombinasi dua balm terlaris Tasneem Naturel. Siap dapat towel pink comel lagi. Eksklusif sangat.



Kempen Tasneem Prihatin

Tasneen Naturel melancarkan kempen Tasneem Prihatin iaitu satu inisiatif yang bertujuan untuk mengurangkan beban ibu dan ayah yang bakal menyambut kelahiran cahaya mata.



Melalui kempen ini, Newborn Gift Box istimewa yang mengandungi barangan keperluan newborn akan diberikan secara percuma kepada 500 orang ibu mengandung pertama yang mendaftar.

Bagi yang berminat boleh mendaftar di https://www.tasneemnaturel.com/tasneem-prihatin/

Ha kalau ada kenalan yang sedang mengandung, bolehlah share link di atas. Mana tahu rezeki boleh dapat Newborn Gift Box kan.

Perlantikan Duta Tasneem Naturel

Dalam majlis yang sama, pihak Tasneem Naturel turut memperkenalkan duta Tasneem Naturel iaitu Ainan Tasneem.

Ramai sangka produk ini ialah produk Ainan Tasneem sendiri. Sejujurnya I pun sama. Mungkin disebabkan ejaan nama yang hampir sama. Hehe




Menariknya, ibu kepasa 3 anak ini adalah pengguna balm jenama Tasneem Naturel dan sangat berbesar hati dapat sama-sama menjadi sebahagian daripada kempen Tasneem Prihatin untuk sama-sama membantu mereka yang memerlukan.


Tahniah Ainan Tasneem dan Tasneem Naturel. Semoga terus sukses. 

Korang jangan lupa daftar di link ini - https://www.tasneemnaturel.com/tasneem-prihatin/ . 

Toodles, xoxo


Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Ambil JPJ Test (Dan Gagal)

Holla gais! Alkisah I belajar kereta ni memang dah lama dari tahun lepas. Tapi lepas class 3x I malas betul nak teruskan next step. Tergantunglah nak dekat setahun. Bulan 3 baru terbuka hati nak sambung kelas (ada lebihan masa) lepas tu terus QTI yeayy lulus boleh proceed JPJ I memang gedebak gedebuk tahap apa entah nak test ni. Sehari sebelum siap cirit birit plus demam.  Malam tu tidur boleh pulak terjaga setiap sejam. Adoi macam macam dugaan  So pagi tu macam biasa kami naik van beramai-ramai ke Imkeda Cheras. Cikgu bagi briefing sikit lepas tu kami kena check nama kat board dia. Hafal nombor giliran sebab akan dipanggil berdasarkan nombor.  Ha ni lah board nya. Korang kena tengok korang Sesi berapa dan nombor berapa.  Lepas tu korang dah kena start berdikari. Pergi ke pondok kat bawah tu, jumpa JPJ dan dapatkan pass. Dia akan tanya nombor berapa lepas tu dia bagi pass dan kena fill up borang. Ala isi sikit je.  Kat sini please lah bawak pen. Siap

Tips Lulus Parking Sisi & 3 Penjuru IMKEDA Cheras

I rasa dalam banyak banyak rutin litar, parking sisi adalah yang agak digeruni lagi lagi kalau untuk orang yang tak pernah drive macam I kan.  Actually teringin nak buat video parking sisi dengan Cikgu I, tapi macam tak kesampaian je HAHAHA. yelah masa belajar terhad. Tak dan pulak aku nak pacak tripod kat tepi tu LOL.  So sini I nak share tips apa yang Fizzi ajar I lah. I ni jenis MEMBACA . Maksudnya I tak boleh faham dengan Melihat  atau mendengar atau membuat. I kena baca baru paham hahaha. so gigih lah I buat nota CARA-CARA MASUK PARKING 1. Samakan bahu dengan garisan 2. Pusing kiri habis. Reverse sampai nampak batu divider paling hujung dalam cermin sisi kanan 3. Luruskan tayar (pusing 2x), sampai tayar belakang atas garisan 4. Kanan habis sampai masuk petak 5. Tukar gear D, kiri habis luruskan kereta Ni antara video contoh tapi tak full lah View this post on Instagram Hye guys Kepada yang

Kemensah Chalet & Waterfall

Kemensah ni belakang Zoo Negara, dekat je uolls tapi baru first time I sampai. I saja lah booked chalet untuk siang (rate lain lain ye) . Plannya nak BBQ bersama keluarga lah uolls. Lama tak bawa budak budak tu mandi sungai   Payah jugak nak book kat sini. Kalau walk-in sure penuh. Nak msg/call/FB payah jugak sebab takde line. I baca review, orang siap book sebulan awal. Rezeki I lah booked sehari sebelum datang.     I rasa yang ni agak isolated sikit. Actually I mati mati ingat I booked Celi Chalet . Ya Auloh malunya. I dah park then pergi lah kat kaunter (basically dia bukak meja macam orang jaga parking tu je). Sekali dia kata I takde booking. Nak walk in memang takde. Pastu dia cakap   "kak, maybe akak salah tempat kot. Kita takde staff nama Heri. Mungkin akak boleh try chalet sana"   Kiranya nak ke Kemensah Chalet ni memang lalu Celi dulu. Baiknya dia , bagi kita park kat situ   Masa I datang around 9am memang takde orang lagi. Heri (staff tu) tu