Skip to main content

Nostalgia Desa 2024 | Berbuka Puasa Di Farm In The City Seri Kembangan

Minuman Kesihatan Keluarga Dari BeauSiti

Mungkin ada yang belum tahu, penyanyi kesayangan ramai iaitu Siti Nurhaliza atau lebih dikenali dengan gelaran TokTi menpunyai rangkaian produk kesihatan, BeauSiti. 

Ada 3 product di bawah jenama ini iaitu

- BEAUTESSENCE
- BEAUNEST
-BEAUKIDS



Menjaga Kecantikan Luar Dan Dalam Dengan BEAUTESSENCE

Produk kegemaran ramai ini telah dinaiktaraf dengan teknologi formulasi terbaru dari Jepun. Formulasi Cerephon F membantu mencerahkan kulit dalam masa 8 minggu! 

Antara Kebaikan Advance Formula BEAUTESSENCE Cerephon F 

1. Membantu mempercepatkan proses pencerahan kulit
2. Menggalakkan penghasilan kolagen secara semulajadi
3. Membantu memudarkan jeragat dan parut jerawat
4. Membantu memperbaharui sel-sel tubuh dan kulit
5. Bertindak sebagai Agen Anti Penuaan agar kekal awet muda
6. Mengekalkan keanjalan kulit wajah dan badan secara menyeluruh
7. Membantu kulit menghalan radikal bebas seperri sinaran UV matahari
8. Membantu penjagaan lapisan kulit dari dalam agar kesan selamat dan berpanjangan

Kelebihan BEAUTESSENCE

1. Mengandungi antioksidan polfenol tinggi untuk kecantikan kulit
2. Membantu melambatkan proses penuaan
3. Membantu meningkatkan keanjalan aset wanita
4. Membantu mengawal keguguran rambut
5. Mengandungi serat untuk melancarkan pencernaan bagi mengawal berat badan
6. Membantu meningkatkan sistem imun
7. Gabungan nutrilock harian yang efektif
8. Menyokong kesihatan menyeluruh

Minuman Tonik  Beaunest

Beaunest ialah minuman tonik terbaru dari Dato' Siti Nurhaliza. Ditenun oleh burung walet dari air liur mereka. Sarang burung yang boleh dimakan adalah salah satu tonik yang paling popular dalam Perubatan Tradisional Cina dan diyakini keberkesanannya sejak azali. 

Dato' Siti Nurhaliza telah menambah rangkaian produk terbaru BeauSiti iaitu minuman sarang burung yang mempunyai 2 perisa iaitu Delima, Madu & Kurma dan Lemon, Pic & madu tanpa gula tambahan dan tiada bahan pengawet.


Kelebihan Beaunest

1. Membantu menyihat dan mencantikkan kulit  (glow booster)
2. Membantu melambatkan proses penuaan
3. Membantu memperbaiki gangguan tidur agar lwbih nyenyak
4. Membantu melancarkan penghadaman
5. Membantu meningkatkan daya tahan badan
6. Membantu melegakan keletihan dan menyokong pemulihan pernafasan


 Menarik, bukan? Bukan saja penuh dengan manfaat baik, rasanya juga amat sedap. Takde bahan pengawet dan gula tambahan gais. Sekotak cuma RM75 (6 botol)

"Kalau Aafiyah Suka, Anak Anda Pasti Suka"

Sebagai ibubapa, pastinya kita mahu yang terbaik untuk anak-anak. Apabila usia anak sudah boleh menikmati makanan pejal, ibubapa biasanya mencari idea untuk makanan terbaik.

BeauSiti X WonderLab kini telah melancarkan rangkaian produk minuman terbaru, BeauKids yang memberi fokus kepada pembangunan kanak-kanak yang sihat melalui minuman berkhasiat.


Antara faktor yang diambil kira dalam menyediakan makanan kanak-kanak termasuklah zat makanan yang lengkap, kebersihan proses penyediaan makanan dan paling penting lazat dan digemari kanak-kanak.

Minuman berkhasiat terbaru iaitu Minuman Jeli Berkhasiat BeautyKids Aafiyah dari BeauAiti X WonderLab telah diformulasi untuk kanak-kanak berumur 2 tahun ke atas. Ia diperbuat oleh Puri Strawberry yang digandakan khasiat dan kebaikannya. Kaya dengan antaranya Vitamin B6, B12, C, E dan Asid Folik. Bukan sahaja enak, minuman ini boleh membantu dalam perkembangan kanak-kanak dan meningkatkan sistem imhn badan.

Parents, jangan lupa dapatkan Minuman Jelly Berkhasiat BeauKids Aafiyah dari BeauSiti X WonderLab dengan harga RM59 sekotak yang mengandungi 10 pek minuman.

Produk dari BeauSiti sesuai untuk seisi keluarga. Jangan risau sebab ianya berdaftar dengan KKM.

Korang boleh dapatkan ketiga-tiga produk di atas di website www.beausiti.my atau belj melalui ejen yang sah SitiZen
 

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Pengalaman Ambil JPJ Test (Dan Gagal)

Holla gais! Alkisah I belajar kereta ni memang dah lama dari tahun lepas. Tapi lepas class 3x I malas betul nak teruskan next step. Tergantunglah nak dekat setahun. Bulan 3 baru terbuka hati nak sambung kelas (ada lebihan masa) lepas tu terus QTI yeayy lulus boleh proceed JPJ I memang gedebak gedebuk tahap apa entah nak test ni. Sehari sebelum siap cirit birit plus demam.  Malam tu tidur boleh pulak terjaga setiap sejam. Adoi macam macam dugaan  So pagi tu macam biasa kami naik van beramai-ramai ke Imkeda Cheras. Cikgu bagi briefing sikit lepas tu kami kena check nama kat board dia. Hafal nombor giliran sebab akan dipanggil berdasarkan nombor.  Ha ni lah board nya. Korang kena tengok korang Sesi berapa dan nombor berapa.  Lepas tu korang dah kena start berdikari. Pergi ke pondok kat bawah tu, jumpa JPJ dan dapatkan pass. Dia akan tanya nombor berapa lepas tu dia bagi pass dan kena fill up borang. Ala isi sikit je.  Kat sini please lah bawak pen. Siap

Tips Lulus Parking Sisi & 3 Penjuru IMKEDA Cheras

I rasa dalam banyak banyak rutin litar, parking sisi adalah yang agak digeruni lagi lagi kalau untuk orang yang tak pernah drive macam I kan.  Actually teringin nak buat video parking sisi dengan Cikgu I, tapi macam tak kesampaian je HAHAHA. yelah masa belajar terhad. Tak dan pulak aku nak pacak tripod kat tepi tu LOL.  So sini I nak share tips apa yang Fizzi ajar I lah. I ni jenis MEMBACA . Maksudnya I tak boleh faham dengan Melihat  atau mendengar atau membuat. I kena baca baru paham hahaha. so gigih lah I buat nota CARA-CARA MASUK PARKING 1. Samakan bahu dengan garisan 2. Pusing kiri habis. Reverse sampai nampak batu divider paling hujung dalam cermin sisi kanan 3. Luruskan tayar (pusing 2x), sampai tayar belakang atas garisan 4. Kanan habis sampai masuk petak 5. Tukar gear D, kiri habis luruskan kereta Ni antara video contoh tapi tak full lah View this post on Instagram Hye guys Kepada yang n

Kemensah Chalet & Waterfall

Kemensah ni belakang Zoo Negara, dekat je uolls tapi baru first time I sampai. I saja lah booked chalet untuk siang (rate lain lain ye) . Plannya nak BBQ bersama keluarga lah uolls. Lama tak bawa budak budak tu mandi sungai   Payah jugak nak book kat sini. Kalau walk-in sure penuh. Nak msg/call/FB payah jugak sebab takde line. I baca review, orang siap book sebulan awal. Rezeki I lah booked sehari sebelum datang.     I rasa yang ni agak isolated sikit. Actually I mati mati ingat I booked Celi Chalet . Ya Auloh malunya. I dah park then pergi lah kat kaunter (basically dia bukak meja macam orang jaga parking tu je). Sekali dia kata I takde booking. Nak walk in memang takde. Pastu dia cakap   "kak, maybe akak salah tempat kot. Kita takde staff nama Heri. Mungkin akak boleh try chalet sana"   Kiranya nak ke Kemensah Chalet ni memang lalu Celi dulu. Baiknya dia , bagi kita park kat situ   Masa I datang around 9am memang takde orang lagi. Heri (staff tu) tu