Skip to main content

Percuma Pakej Umrah Dengan Setiap Pembelian Unit Bayu Sutera

SAFI YOUTH GOLD RETINOL | Produk Penjagaan Wajah Anti- Penuaan Terbaik

 Dah masuk 30an ni I dah mula mencari produk anti aging yang sesuai, halal dan harga mampu milik. 

Dah nama pun perempuan, haruslah nak sentiasa nampak cantik dan kekal remaja gituhh

SAFI melancarkan SAFI YOUTH GOLD RETINOL iaitu rangkaian penjagaan kulit yang dapat memulihkan masalah penuaan.

Kombinasi 3x Kuasa Retinol, 98% Peptida Emas dan Squalane terbukti secara klinikal dapat memperbaharui, mengembalikan keanjalan dan mengurangkan tanda penuaan dalam masa 14 hari

3x Kuasa Retinol- Memperbaharui sel kulit dengan cepat, mencerahkan kulit serta mengurangkan pigmentasi, kedutan dan garis halus.

Squalane- Menjadikan kulit lembap & sihat semulajadi, memperbaiki dan menghaluskan tekstur kulit.

98% Peptida Emas - Menganjalkan kulit, memperbaiki tekstur kulit, menguatkan lapisan kulit dan menghasilkan kolagen

Biasanya kita dengar kalau produk yang mengandungi Retinol ni mahal tapi rangkaian produk SAFI YOUTH GOLD ni semuanya mampu milik. 

Inovasi kecantikan SAFI YOUTH GOLD RETINOL dari SAFI RESEARCH INSTITUTE iaitu Makmal Penyelidikan dan Pembangunan Kecantikan Halal bertaraf Antarabangsa terbesarmdengan lebih 40 tahun pengalaman. Retinol digunakan dalam formulasi yang betul dalam rangkaian produk SAFI YOUTH GOLD dan hasilnya

◼ 100% bersetuju terbukti secara klinikal kulit lebih cerah, kedutan mendalam dsn garus halus berkurang dalam 14 hari

◼ 92% menganjal dan menegangkan kulit

◼ 75% kulit lebih cerah serta merta

◼ 72% garis halus dan kedutan berkurang

◼ 71% bersetuju kulit lebih licin dan lembut dalam 7 hari

◼ Tona kulit lebih cerah dalam masa 1 minggu

◼ Hiperpigmentasi berkurang dalam masa 7 hari

Rangkaian SAFI YOUTH GOLD RETINOL mengandungi 5 jenis produk yang selamat digunakan untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

◼ SAFI YOUTH GOLD RETINOL Pembersih Wajah Skin Renewing Radiance  (100f / RM 19.90 )

◼ SAFI YOUTH GOLD RETINOL Esen Skin Refining Miracle (100g/ RM49.90)

◼ SAFI YOUTH GOLD RETINOL Serum Ampoule Skin Regenerate ( 15ml/ RM30.90)

◼ SAFI YOUTH GOLD RETINOL Pelembap Serum Skin Repairing (40g/ RM39.90)

◼ SAFI YOUTH GOLD RETINOL 3x Perlindungan Matahari SPF50+ PA+++++ (25g/ RM25.90)


Dapatkan rangkaian SAFI YOUTH GOLD RETINOL secaea eksklusif di kedai kedai WATSONS seluruh negara. 

Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman Ambil JPJ Test (Dan Gagal)

Holla gais! Alkisah I belajar kereta ni memang dah lama dari tahun lepas. Tapi lepas class 3x I malas betul nak teruskan next step. Tergantunglah nak dekat setahun. Bulan 3 baru terbuka hati nak sambung kelas (ada lebihan masa) lepas tu terus QTI yeayy lulus boleh proceed JPJ I memang gedebak gedebuk tahap apa entah nak test ni. Sehari sebelum siap cirit birit plus demam.  Malam tu tidur boleh pulak terjaga setiap sejam. Adoi macam macam dugaan  So pagi tu macam biasa kami naik van beramai-ramai ke Imkeda Cheras. Cikgu bagi briefing sikit lepas tu kami kena check nama kat board dia. Hafal nombor giliran sebab akan dipanggil berdasarkan nombor.  Ha ni lah board nya. Korang kena tengok korang Sesi berapa dan nombor berapa.  Lepas tu korang dah kena start berdikari. Pergi ke pondok kat bawah tu, jumpa JPJ dan dapatkan pass. Dia akan tanya nombor berapa lepas tu dia bagi pass dan kena fill up borang. Ala isi sikit je.  Kat sini please lah bawak pen. Siap

Tips Lulus Parking Sisi & 3 Penjuru IMKEDA Cheras

I rasa dalam banyak banyak rutin litar, parking sisi adalah yang agak digeruni lagi lagi kalau untuk orang yang tak pernah drive macam I kan.  Actually teringin nak buat video parking sisi dengan Cikgu I, tapi macam tak kesampaian je HAHAHA. yelah masa belajar terhad. Tak dan pulak aku nak pacak tripod kat tepi tu LOL.  So sini I nak share tips apa yang Fizzi ajar I lah. I ni jenis MEMBACA . Maksudnya I tak boleh faham dengan Melihat  atau mendengar atau membuat. I kena baca baru paham hahaha. so gigih lah I buat nota CARA-CARA MASUK PARKING 1. Samakan bahu dengan garisan 2. Pusing kiri habis. Reverse sampai nampak batu divider paling hujung dalam cermin sisi kanan 3. Luruskan tayar (pusing 2x), sampai tayar belakang atas garisan 4. Kanan habis sampai masuk petak 5. Tukar gear D, kiri habis luruskan kereta Ni antara video contoh tapi tak full lah View this post on Instagram Hye guys Kepada yang n

Kemensah Chalet & Waterfall

Kemensah ni belakang Zoo Negara, dekat je uolls tapi baru first time I sampai. I saja lah booked chalet untuk siang (rate lain lain ye) . Plannya nak BBQ bersama keluarga lah uolls. Lama tak bawa budak budak tu mandi sungai   Payah jugak nak book kat sini. Kalau walk-in sure penuh. Nak msg/call/FB payah jugak sebab takde line. I baca review, orang siap book sebulan awal. Rezeki I lah booked sehari sebelum datang.     I rasa yang ni agak isolated sikit. Actually I mati mati ingat I booked Celi Chalet . Ya Auloh malunya. I dah park then pergi lah kat kaunter (basically dia bukak meja macam orang jaga parking tu je). Sekali dia kata I takde booking. Nak walk in memang takde. Pastu dia cakap   "kak, maybe akak salah tempat kot. Kita takde staff nama Heri. Mungkin akak boleh try chalet sana"   Kiranya nak ke Kemensah Chalet ni memang lalu Celi dulu. Baiknya dia , bagi kita park kat situ   Masa I datang around 9am memang takde orang lagi. Heri (staff tu) tu