Untung tinggal kat Malaysia kan. Macam macam makanan kita boleh rasa
Ni kecintaan I yang terbaru; Kuih Pakoda. Mula mula I dok salah sebut jadi Pagoda je . hahaha
Kuih ni kecik , lembut dan gebu. Tapi according to my colleague , depends jugak kat orang tu pandai buat ke tak. Ni Uncle despatch selalu bagi untuk kami. Dia beli kat Klang rasanya. sodapp
I selalu panggil kuih ni Baby Vadeii. hahaha
mcm cekodok pun ada hahahah |
Sedapnyaa.
kalau korang jumpa kat mana mana yang best area KL, jangan lupa bagitahu ye <3
Toodles, xoxo
first time dengar...mcm cucur udang..
ReplyDeletemmg betul dik, tak semua org reti buat pakoda nih.... ada yg buat tak gebu tak rangup di luar... akak biasa beli kt psr mlm tmn melawati, mmg sedap
ReplyDeleteFirst time Nani tengok kuih pakoda ni. Ala ala cucur pun iye jugak. Hehe.
ReplyDelete